Sport handler om at have det sjovt, møde nye venner, lege, slå sig løs, gi’ den gas og puste ud!

Sport er for alle

Sportsrummet er ikke et fitnesscenter. Vi har ingen kontingenter og gebyrer. Her er alle aktiviteter gratis, fordi vi mener, at sport skal være for alle. Alle undervisere er frivillige – så vis dem respekt og gi’ dem et skulderklap for indsatsen. Vi dyrker mangfoldighed i praksis, og i sportsrummet skal der være plads til mange forskellige slags aktiviteter.

I sportsrummet hilsner vi på hinanden, taler med hinanden og møder hinanden – også dem vi ikke kender i forvejen. Man må gerne konkurrere, bare man gør det med stil, fair play og siger tak for kampen bagefter.

Plads til alle køn og kroppe

Sportsrummet skal være et rum, hvor vi kan være os selv og udfolde os, som vi har lyst til.

Vi er ligeglade med kropsidealer, kønsroller og sundhedstrip.

Vi dyrker ikke sport, fordi det er sundt eller for at se godt ud. For os handler sport om fællesskab og leg; om at have det godt med sig selv, og mærke sin krop, som den er. Ingen skal være bange for at blive nedstirret, grinet af eller dømt af andre. I sportsrummet er alle kroppe smukke!

Sportsrummet er DIT rum

Alle os der bruger sportsrummet har et ansvar for at gøre sportsrummet til et godt sted at være. Det er også dit rum. Så tag ansvar – ved at køre god stil og deltage i aktivt i rengøringen, vedligeholdelsen og udviklingen af rummet. Har du en idé, kan den sikkert lade sige gøre.

 

Sportsrummet er en del af Folkets Hus, og husets retningslinjer gælder også her. Læs dem, respektér dem og praktisér dem!

I sportsrummet er der plads til alle, der giver plads til alle. Sport til folket!

 

Folkets Hus og Sportsrumsgruppen kan kontaktes på henholdsvis folketshus @ folketshus.dk og sportsrum @ folketshus.dk. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at blive frivillig/træner, eller hvis du oplever, at husets og sportsrummets retningslinjer ikke bliver overholdt.